MannerFrisuren 2017, das wird

Trends voor 2017 MannerFrisuren

Trends zijn vaak goed te volgen wanneer we naar de catwalk kijken. Ook kan ik vaak in de salon snel merken wanneer er een nieuwe trend aan zit te komen, wanneer je goed op de juiste signalen let. Een van die trends die ik al beschreven heb is het super strakke kapsel klik hier. Deze kapsels draag je met veel gel of wax strak gekamd naar achter. Leuke kapsels maar wel erg bewerkelijk. De trend die je nu steeds meer gaat zien zijn de losse natuurlijke kapsels.

Natuurlijke MannerFrisuren

Wat moet je je daar nou bij voorstellen??? Eigenlijk is het heel simpel….je word s’ochtends wakker en je doet zo min mogelijk aan je haar!! Nou ja, zo moet het lijken dan….hahahah jij dacht er makkelijk van af te komen he!! niet dus!! De natuurlijk kapsels kun je het beste creëren met een clay of wax maar dan geen vette wax, maar gebruik er één die mat is. Wat echt heel belangrijk is een goed geknipt kapsel, hiermee kan je echt het kapsel maken of breken. Een goed geknipt kapsel zal lekker in model vallen zonder dat je hier veel aan hoeft te doen. Heel belangrijk is dus dat je dat ook goed tegen de kapper zegt dat je een kapsel wilt waar je niet te veel stylingsproducten in gaat doen. Voor meer inspiratie van natuurlijk kapselsklik hier.

MannerFrisuren met pony

De trend van natuurlijk haar wordt uiteindelijk steeds extremer doorgevoerd. Steeds vaker zie je de pony weer terug komen op de catwalk en dat is voor mij een teken dat ook in de kapsalon je deze trend gaat zien. De pony wordt alleen niet strak, maar juist heel los geknipt met veel plukken en happen. De lengte is ook gevarieerd, van een hele korte pony tot plukken die tot op de wenkbrauw komen. Ik heb alvast wat foto’s van een paar mooie MannerFrisuren voor jullie verzameld. Kijk hierna en ga niet gelijk roepen dat je dat absoluut niet gaat dragen, want voor je het weet zit ook dit model bij jou in het haar geknipt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Mannerfrisuren-4
Mannerfrisuren, inspiration für den Sommer 2017

Manchmal brauche ich nicht viel sagen oder schreiben, sondern nur einige schöne Bilder zeigen von Frisuren in diesem Sommer Total

Close